jason-briscoe-332508-unsplash

Tip til sikkerhed i hjemmet


1. Få et alarmsystem

Det er svært at afgøre præcis, hvor mange potentielle ubudne gæster er afskrækket af hjem alarmsystemer. Du kan se modstridende svar, når du gennemgår internettet. Nogle indbrudstyve vil ikke rode med sikkerhedssystemer. Nogle er komfortable invaliderende visse mærker.

Men uanset hvordan de føler om alarmsystemer, de fleste vordende indbrudstyve ikke ønsker at blive fanget. Så få et sikkerhedssystem, helst en, der stadig advarer, selv når deaktiveret. Chancerne er en indbrudstyv vil springe over dit sted at gå efter en lettere mål.


2. Tillad/licenser din alarm

Ejer du en alarm? Tjek, om din by har brug for en tilladelse eller licens.

Betjening af et alarmsystem uden gyldig tilladelse kan være en forseelse.
Licensering af din alarm gør det lettere for politiet at reagere på dig. Det hjælper dig også med at undgå potentielle bøder, hvis de reagerer på din uregistrerede alarm. I nogle byer, der driver et alarmsystem uden gyldig tilladelse er en forseelse. Det betyder, at du kan stå over for en heftig bøde og endda potentiel tid i amtet fængsel.

Læs mere om låsesmede og alarm her. 

3. Tilføj vinduessensorer

Vinduessensorer kaldes også åbne/lukkede sensorer eller indgangssensorer. Når de føjes til et vindue eller en dør, giver de dig besked, hvis det åbnes eller lukkes. Beskyttelse af potentielle indgange er et stort skridt i retning af at sikre dit hjem.

Sensorer kan være en del af både et hjemmesikkerhedssystem og et automatiseringssystem til hjemmet. Du kan oprette årsags- og virkningshandlinger, der strækker sig over begge dele. indstille sensoren til at tænde lyset i soveværelset, hvis døren åbnes efter midnat. Eller du kan få den til at sende dig en sms, hvis døren åbnes, mens du er væk.

4. Tilføj et sikkerhedsskilt

Hvis du ikke er i markedet for en fuld-blæst sikkerhedssystem, et sikkerhedstegn er den næstbedste ting. Indbrudstyve kigge efter nemme mål, og truslen om et sikkerhedssystem kan være nok til at afskrække dem. Sørg for at bruge et legitimt tegn; professionelle vil ikke blive narret af en falsk.

5. Tilføj et overvågningskamera

Overvågningskameraer arbejde både med et hjem sikkerhedssystem og på egen hånd. Et kamera tilstedeværelse kan afskrække indbrudstyve, og hvis det ikke virker, vil det hjælpe fange dem. Kameraer er især effektive til at fange veranda pirater i handlingen.

6. Svar på dørentelefonen på den rigtige måde

Sig til dine børn, at de ikke skal åbne døren uden din udtrykkelige tilladelse. Selv nogen, de kender, kan udgøre en fare for dem. Og når du ser en uventet fremmed ved din dør, skal du ikke lade dem komme ind. Det er bedre at være sikker end høflig.

7. Tilføj en dørskinne

Bolt en dør tandbøjle bag din indgangsdør. Når du er i låst position, hjælper bolten en dør med at opretholde flere hundrede pund af stump kraft. Hvis nogen tror, de vil sparke din afstivede dør, de har fået en anden tror, der kommer.

8. Brug hjælp af en låsesmed

Sidste og bedste tips, brug din lokale låsesmeds ekspertise. Her er nogle lokale låsesmede som du kan bruge;

Læs mere om låsesmede her.