Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.
abstract texture background of red galvanized wall

Hvordan indbrud sikrer jeg kælderdøren og kældervinduet?

Problem:
Der er et vindue i vores kælderdør, og vi vil beholde det, fordi det slipper værdifuldt dagslys ind i kælderen. Men hvad kan vi gøre for at sikre os mod indbrud gennem vinduet?

Løsning:
Du kan udskifte glasset med et super stærkt, klart lamineret glas, der næsten ikke kan brydes. Ikke uden at bruge en masse kræfter. Eller installer et skudsikkert vindue. Men uanset hvor stærkt glasset er, er vedhæftningen det svage led. Glasset skal derfor limes til sin fals med monteringslim. Glaslisterne skal ligeledes limes på og ligeledes fastgøres med envejsskruer, som ikke kan skrues af – kun i.

Norh Sikring låsesmed København kan hjælpe!