Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Gør dit hjem mere sikkert

Tænk på det som en indbrudstyv
Få kun den beskyttelse, du har brug for! I stedet for ukritisk at investere i alarmer, superlåse, videoovervågning osv., Bør du analysere dine behov. Og her er det klassiske råd fra låsesmeden: tænk som en indbrudstyv.

Hvor ville du prøve at komme ind, hvis du var en tyv? Hvor er hjemmets svage punkter? Det kan være godt at vide, at tyvene har det godt og vælger den enkleste løsning. Derfor bør din strategi være at gøre det så svært som muligt for tyven. Helst så akavet, at han fortsætter til en anden villa.

Har huset bagdør, terrassedør eller lignende, så start der. Det er en almindelig indbrudsrute. Skulle tyven komme ind, skulle det være svært for ham at komme ud. Tyven vil have det som ræven: to udgange, så han nemt kan undvige. En tyv kan altid komme ind, men jo sværere du gør det for ham, jo ​​bedre er det for dig.

10 tips til at sikre dit hjem mod indbrud

  1. Sikre låse og endeplader: Låsen må ikke kunne sparkes op, så det er vigtigt, at du har en ordentlig lås, selvfølgelig godkendt af Tyverisikringsforeningen.
  2. Lås dine vinduer: Forhindre tyven i at snige sig med stjålen ved at sætte låse på de udsatte vinduer, altså dem, der er mest skjult for naboer og forbipasserende på gaden.
  3. Udvendig vinduesbeskyttelse: Sørg for, at vinduerne ikke kan løftes af. En almindelig måde at komme ind på er at fjerne de ydre glaslister og derefter løfte hele vindueskassetten ud.
  4. Låsbare håndtag: Sæt en lås på terrassedøren, og du har blokeret en af ​​de mest almindelige indgange til tyven.
  5. Låse er bedre end knapper: Bloker tyvens flugtvej via hoveddøren eller køkkendøren.
  6. Ruller med lås: Styrk indbrudsbeskyttelsen ved at udskifte de gamle standardvinduesruller med hjul med låsefunktion.
  7. Envejsskruer overalt: Trik tyven med skruetrækkeren ved hjælp af envejsskruer, som kun kan trækkes i en retning-med uret (og derefter trækkes skruen ind).
  8. Forstærket ventilationsbeslag: Kombiner børnesikkerhed og indbrudssikring ved at installere forstærkede ventilationsbeslag på dine vinduer.
  9. Pin i døre og vinduer: Stop den avancerede indbrudstyv, der med en hacksav eller vinkelsliber saver de udvendige hængsler på en dør eller et vindue.
  10. Spindestænger blokerer dine kældervinduer: Der er flere eksempler på stænger, der ikke forhindrer en tyv, men det er muligt både at narre og stoppe tyven med stænger, der snurrer rundt om tyven, og forsøger at save dem af.

Norh Låsesmed Østerbro og Norh låsesmed Gentofte kan med garanti hjælpe!