Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.
Locksmith copenhagen

Lad ikke finansiel rådgivning stresse dig

Det er ikke underligt, at yngre mennesker er mere stressede af sparetips end ældre. Mange yngre har som regel lavere indkomster og dermed dårligere betingelser for at spare penge og det kan være ret svært at få hverdagsøkonomien til at hænge sammen. Selvfølgelig er det slemt, at så mange unge er stresset af alle disse sparetip. I værste fald kan det føre til, at besparelser slet ikke går tabt, og så vil alle grundlæggende velmenende råd i stedet være en bjørnetjeneste. Derfor er her nogle tips til dig, der ønsker at øge eller starte din opsparing:

Seks tips til dig, der gerne vil i gang med at spare / øge din besparelse uden stress

Start med at gå gennem indtægter og udgifter og se efter udgifter, du kan skære ned på. Her kan du få hjælp til at komme i gang.
Sæt ikke et alt for højt besparelsesmål. Sæt delmål og spar gerne til noget konkret.
Prioriter at spare penge på en opsparingskonto med renter og indskudsgaranti, indtil du har en bestemt opsparingsbuffer. Pengene stiger måske ikke så meget i værdi, men de risikerer heller ikke at falde. Mangler du en opsparingskonto? Du kan åbne den her.
Når du er nået langt, kan du overveje at udvide din opsparing ved at købe aktier eller midler som et supplement til kontoen og bufferopsparingen. Men husk, at aktiemarkedet kan gå både op og ned.
Prioriter en buffer for at fjerne opsparing til børnenes fremtid. Sørg for, at hverdagsøkonomien først fungerer. Opsparing til børnene kan komme senere og husk, at ikke alle sparer til deres børn.
At spare til din pension kan være godt, men log først på minpension.se for at se, hvordan det ser ud.
Husk, at en lille besparelse er bedre end ingenting!