Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.
stylish hipster man posing on background of red garage door in sunny street

Har jeg brug for en brandsikker dør?

Brandklassificerede døre, eller døre, der er lavet til at modstå varme, røg og brand, er påkrævet for mange erhvervsbygninger. Ud over dette krav kan en virksomhed måske investere i brandklassificerede døre af hensyn til alles sikkerhed og ejendomsbeskyttelse. Næste gang du overvejer at opgradere dit rums døre, skal du huske disse fakta, når du beslutter dig for, om du vil installere brandklassificerede døre i din kommercielle bygning.

Branddøre er undertiden lovpligtige.

Brandklassificerede døre kræves ofte i kommercielle konstruktionsindstillinger. Hvis du ikke er sikker på lokale og nationale byggekoder, skal du henvende dig til teamet hos Låsesmed DK betjener kunder i hele landet, og vi kan guide dig gennem processen med at overholde brandkoder, som de vedrører dine døre.

Branddøre er ofte nødvendige i elevatorer og trappeopgange.

Branddøre vil beskytte beboere i en elevator eller i trapperummet mod røg og brand. Denne beskyttelse kan være med til at sikre en sikker og hurtig evakuering af bygningen i tilfælde af brand, og muligvis forhindre en nødsituation i at blive til en tragedie.

Branddøre er især vigtige i indstillinger, der tjener sårbare befolkninger.

Uddannelses- og sundhedsmiljøer er to almindelige steder, hvor brandklassificerede døre er særligt vigtige; plejehjem, hoteller og restauranter er i samme kategori. Børn og ældre kommer sandsynligvis til at besøge disse steder, så brandklassificerede døre og dørbeslag kan øge sikkerheden for disse befolkninger.

Brandklassificerede døre kan kombineres med alarmer og hardware for at forbedre sikkerheden.

Ud over selve dørene skal døre være forbundet med alarmsystemet og have mulighed for at lukke alene. Specifikke sparkeplader, låsebolte og anden hardware kan gøre udgangene fra dit rum så meget mere sikre.

Branddøre vækker tillid til din virksomhed.

Medarbejdere, kunder og patienter får ro i sindet, når de kommer ind i din virksomhed, velvidende at dørene indeholder dokumenterede funktioner, der holder dem sikre.

Hvem installerer brandsikre døre..?

Norh Låsesmed København – Tilbyder sikkerhedsdøre fra Daloc og selvfølgelig Låsesmed DK