Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.
Transformer dit rum

Indretning & Byggeri

Alt om indretning og byggeri, bestil en god håndværker, låsesmed, arkitekt, designer eller få gør det selv tips og bliv inspireret. 

De fleste tilbringer for meget tid indendørs. Derfor er det vigtigt, at der er masser af dagslys i bygninger til at imødekomme dagslysbehovene, som mennesket har. Godkendelse af bygninger afhænger af, i hvilket omfang der er adgang til de naturlige elementer som dagslys, frisk luft, udsigt og adgang til naturen.

Seneste projekt

Mennesket

Vores kropslige funktioner bestemmes af dagens lyse og mørke rytme. Naturligt lys er unikt i dets sammensætning. Dagslysets intensitet i en grå himmel er stadig tre til fire gange højere end den gennemsnitlige rumbelysning og fremmer således dannelsen af lykkehormonet senotonin. Mere dagslys fører til bedre humør, mindre træthed og øget effektivitet. Denne maler kan være med og hjælpe dig til en bedre balance i forhold til farver i dine omgivelser. 

For optimal planlægning af nye bygninger og moderniseringer

Kontorbygninger, uddannelses- eller sundhedsbygninger

Fordi at det er vigtigt at forstå, hvordan faktorer påvirker menneskers sundhed

Kontakt os

Hvordan designer og designer man sunde bygninger, der fokuserer på brugernes trivsel? Løsningen er at bruge en række evaluerings metoder, der gør bygningernes kvalitet målbar og sammenlignelig. Kontakt os for mere info. 

Vi sponsorer Norh Adventure 

– Bil Låsesmeden 

–  Låsesmed Frederiksberg

Digital Webbureau i København

abstract

Pool færdig til sommer

Hvis du ønsker en pool til sommer, så er det bare at gå igang med planlægning nu. Her skriver vi om sikkerhed mht. til pool.

Læs mere »